Lederkonferansen 2019 i Tromsø

Etter åtte flotte år på Hurtigruta har vi nå valgt å endre konseptet. KPMG er stolt samarbeidspartner med Nordlysfestivalen og i år ønsker vi å gjennomføre lederkonferansen i Skybaren på The Edge. Det er begrenset antall plasser, så meld deg på i dag! 

Program

13.00: Velkommen

13.15 – 14.15: Nordområdene – et nytt område for cyberkonflikter?
Hasse Kristiansen, partner og leder for cyber KPMG AS 
Hans Christian Pretorius, Executive Director innen cyber KPMG AS (tidligere direktør hos nasjonal sikkerhetsmyndighet).
Både E-tjenesten og PST har i sine årlige trusselvurderinger trukket frem Russland og Kina som store aktører i cyber. De samme landene har også tydelig uttalt at de ser Nordområdene som strategisk viktig. Foredragsholderne vil drøfte hvilke mulige konsekvenser utviklingen i cyber kan påvirke risikobilde i nord og hvordan man kan håndtere denne risikoen i det digitale rom. 
 

14.15 – 14.30: pause

14.30 - 15.15: Vilje til endring - Arne Frogner, administrerende direktør KPMG AS
Ledergjerningen har fått nytt innhold og nye dimensjoner. For å skape tillit i de omstillingsprosesser som er vitale i teknologiskiftet vi nå ser, må ledernes interaksjon med organisasjonen og de ansatte være åpen og ærlig. Hvordan kan ledere skape innovasjonskultur og organisasjoner som arbeider smartere? Med hvem og hvordan bør virksomheter samarbeide for å fremme felles interesser og vekstmuligheter?  Dette vil bli belyst i Arne Frogner sitt foredrag.  http://bit.ly/topplederundersokelsen 

15.15 - 15.30: pause

15.30 - 16.00: Inspirasjon, motivasjon og en dæsj saxofon - Ola Asdahl Rokkones, norsk saksofonist

Ola vil snakke om hva som inspirerer og motiverer til å skape musikk og sammenhengen dette har med å etablere seg som musiker og være grunder. Børs og katedral - business og kunst. 

16.00 – 18.00: Tapas

18.00 – 21.00: The Cavern Beatles
I flere tiår har cover-bandet, som forøvrig er regnet som det mest autentiske Beatles-coverbandet i verden, reist rundt og holdt konserter for Beatles-elskere. 1. februar kommer Liverpool-bandet til Tromsø for å gi sin hyllest av «The Fab Four». Dette blir en to timer lang hitparade med låter som «Please Please Me», «Twist and Shout», «Ticket to Ride», «Michelle», «All my Loving», «Hey Jude» og selvfølgelig «Get Back».


Kontaktperson
Grete M. Farstad
E: grete.farstad@kpmg.no
M: 4063 9035