Digitalisering – Er din bedrift klar?

Digitalisering – Er din bedrift klar? 

Digitalisering er fortsatt en av de viktigste utfordringene for å skape vekst for norske ledere, viser en undersøkelse KPMG har gjennomført blant små og mellomstore virksomheter i Norge. Undersøkelsen viser at digitalisering, teknologidrevet effektivisering, automatisert ledelsesrapportering og nye forretningsmodeller er de viktigste utfordringene ledere i SMB-sektoren står overfor. Uavhengig av størrelse står de fleste virksomheter i de aller fleste bransjer overfor samme utfordringer, og ønsket om digitalisering virker å øke i takt med virksomhetens størrelse. Mulighetene er mange og prisene er slik at også SMB-virksomheter kan ta dette i bruk.

På dette ettermiddagsseminaret vil du få en god innføring i hvordan din virksomhet kan komme i gang med digitalisering, enten det gjelder innføring av nytt økonomisystem, å flytte virksomheten «opp i skyen», å effektivisere interne prosesser eller automatisere ledelsesrapporteringen.

Agenda:
 Nettverking/mingling, en liten matbit
 Digitalisering og teknologi v/ Ida Aspaas Karlsen – KPMG Management Consulting.
 Gjennomgang av automatisert ledelsesrapportering, demonstrasjon av eksempler, samt prisingsmodeller  for bruk av slik teknologi v/Tormod Berg og Thore Kleppen
 Implementering av automatisering i økonomistyring v/Kristian Hansen – Økonomisjef Byggma
 Se på kampen mellom Storhamar håndball elite og Molde Elite i VIP-område på Boligpartner Arena