Edge #1 - Smart teknologi i kategoristyring

På bakgrunn av den pågående smittesituasjonen knyttet til koronaviruset COVID-19, har KPMG besluttet å avlyse alle interne og eksterne arrangementer frem til påske.

Dette innebærer at det de neste ukene ikke vil bli avholdt kurs, seminarer eller konferanser i regi av KPMG.
Vi beklager de ulemper dette måtte medføre, men håper for forståelse for at vi velger å gjøre dette for å bidra til den smitteforebyggende dugnaden.
_____________

P&SC Edge #1 vil handle om hvordan KPMG har tatt i bruk process mining-teknologi for å øke presisjonen i kategoristrategiene, og vi vil vise praktiske eksempler på hvilke effekter det har hatt. Direktør for anskaffelser i Lyse, Cato Gundersen, vil dele sine erfaringer med å implementere kategoristyring i en prosjekttung virksomhet, og gi innsikt i hvilken rolle innkjøp har fått i realiseringen av selskapets overordnede strategi. 

KPMG ønsker å bygge opp et faglig nettverk i Bergen for forbedring av innkjøps- og logistikkfunksjonen. P&SC Edge #1 vil være det første av en rekke faglige seminarer hvor du vil få innblikk i hvordan andre organisasjoner arbeider, og bli kjent med de nyeste trendene og verktøyene innenfor området. Dette vil også være en arena for å drøfte sentrale problemstillinger knyttet til innkjøps- og logistikkfunksjonen.  

KPMG er en av de ledende aktørene globalt og i Norge innen tjenesteområdet innkjøp og logistikk, og har hjulpet noen av Nordens fremste selskaper og organisasjoner med transformasjon av innkjøps- og logistikkfunksjonen. Tjenesteområdet har nå etablert seg med lokale ressurser i Bergen. 

Agenda

— Velkommen!
— Kategoristyring og process mining – en praktisk gjennomgang
— Lyse om implementering av kategoristyring i en prosjekttung virksomhet
— Vi sjekker pulsen!

Målgruppe
CEO, CFO, CPO, SCM, personer som har ansvar for innkjøp og supply chain i egen virksomhet eller som arbeider direkte eller indirekte med innkjøp og supply chain.

Foredragsholdere
 
Cato Gundersen 
Cato er direktør for anskaffelser i Lyse. Lyse leverer fornybar energi og fiberbånd nasjonalt og har siden 2018 jobbet aktivt med transformasjon av innkjøpsfunksjonen. På seminaret vil Cato dele sine refleksjoner og erfaringer rundt transformasjonen. Cato kom til Lyse fra olje- og gassbransjen, og har tidligere jobbet i Forsvaret. Han har utdanning fra Høgskolen i Molde hvor han er tildelt graden erfaringsbasert master i logistikk. I tillegg har han Bachelor i militære studier, lederskap med fordypning i logistikk og ressursstyring fra Luftkrigsskolen.
 
Tormod L. Voje 
Tormod er ansatt i KPMG Advisory og er en del av tjenestegruppen Procurement & Supply Chain. Tormod har omfattende erfaring med store innkjøps- og logistikkprosjekter innen offentlig og privat sektor, og er utdannet siviløkonom fra BI. Tormod har hatt ansvar for store omstillings- og endringsprosesser og vært med på å bygge opp noen av de største innkjøps- og logistikkmiljøene i Norge. 
 
Steffen G. Økland 
Steffen er ansatt i KPMG Advisory og er en del av tjenestegruppen Procurement & Supply Chain. Steffen har arbeidserfaring fra retail, olje & gass, og er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole. Steffen har jobbet med forretningsutvikling og forbedringsarbeid i linjen og er sertifisert analytiker innen process mining. 
 
Elisabeth Aasbøe
Elisabeth er ansatt i KPMG Advisory og er en del av tjenestegruppen Procurement & Supply Chain. Hun er utdannet siviløkonom med master i logistikk fra Høgskolen i Molde og bachelor i økonomi og administrasjon med fordypning i logistikk fra Høgskolen i Bergen. Elisabeth har erfaring fra offentlig og privat sektor, hvor hun blant annet har arbeidet i og med bransjene olje og gass, helse, kraft, eiendom og handel.

Praktisk informasjon
Frokost og registrering fra kl. 08.30.

Spørsmål: Ta kontakt med en av våre koordinatorer
Elisabeth Aasbøe, + 47 993 98 795, elisabeth.aasboe@kpmg.no
Steffen Greve Økland, + 47 924 29 767,
steffen.okland@kpmg.no