Kundeopplevelser, digital teknologi og håndballkamp

Onsdag 27.mars har vi sammen med Elverum Håndball gleden av å invitere deres bedrift til Nettverkstreff, hvor vi får ta del av et foredrag om kundeopplevelser, kundebehov, forventninger og digital teknologi v/Yngve Fjell leder for kundeopplevelser i KPMG. 

Når vi er klare spiser vi sammen i Sparebank 1 Østlandet B2B Lounge og ser deretter Elverum Håndball i sesongens første sluttspillkamp der vi sammen starter jakten på Champions League.

Agenda

16.15 Registering og kaffe/brus
16.25 Elverum Håndball hilser velkommen v/Kalle Björkman
16.30 Kundeopplevelser v/KPMG, Yngve Fjell og Stein Erik Lund
17.30 Middag i Sparebank 1 Østlandet B2B Loung
18.30 Kvartfinale 1 Elverum Håndball – Lag kommer


Begrenset antall plasser. Vi anbefaler at du er raskt ute med påmelding.


Foredragsholdere


Yngve Fjell – Yngve leder Customer Experience & Design innenfor KPMG Advisory her i Norge. Han har tidligere omfattende erfaring fra Telenor, hvor han de siste årene hadde ansvar for globale digitaliserings- og transformasjonsprosesser knyttet til go-to market (hovedsakelig fokus på eBusiness, Omnikanal og Digital Care).

Stein Erik Lund – Stein Erik er partner og statsautorisert revisor. Han har over 15 års erfaring fra revisjon av større virksomheter innenfor produksjon og handel. Han har holdt en rekke foredrag og kurs om bl.a. regnskap, fusjoner, fisjoner og pensjoner. Stein Erik har også undervist i regnskapsfag ved Høyskolen i Oslo. Stein Erik har bred erfaring fra revisjon og rådgivning overfor samvirkeselskaper. Han har også bistått som faglig støttespiller ovenfor flere revisjonsutvalg.Velkommen!