CIO Survey 2019

IT-sjefen i 2019: Et perspektiv i endring

Med utgangspunkt i CIO Survey 2019 – verdens største undersøkelse om IT-ledelse og digital forretningsutvikling – har vi gleden av å invitere deg til frokostseminar med lansering av resultatene og faglige innlegg fra noen av landets fremste IT-sjefer.

CIO Survey er KPMGs årlige globale undersøkelse om IT-ledelse, som i år er gjennomført for 21. gang. Målt i antall respondenter er undersøkelsen verdens største i sitt slag, og i årets utgave har over 3 600 teknologiledere fra 108 land blitt spurt om prioriteringer, strategier, budsjetter, mangfold, karriere og fremtidsplaner. For første gang er det produsert en egen norsk rapport, som viser svarene som norske IT-ledere har gitt i undersøkelsen.

Årets CIO Survey viser at det skjer store forandringer. 44 prosent av organisasjonene forventer å endre sitt produkt-/tjenestetilbud eller forretningsmodell på en grunnleggende måte de neste tre årene. Dette skjer som følge av digital disrupsjon, samt behovet for å komme nærmere forbrukeren. Hvordan styrer virksomhetene balansen mellom de store mulighetene som omveltende teknologier som AI bringer og risikoene knyttet til nettverkssikkerhet, datasikkerhet og regulering?

Dette er bare et av spørsmålene vi adresserer på årets CIO Survey-frokostseminar hos KPMG på Majorstuen. Seminaret avsluttes med en kort paneldebatt, hvor temaet blir belyst og debattert videre. 

Vi håper å se deg 22. november! 

Program

― Høydepunkter fra CIO Survey 2019: Et perspektiv i endring
For første gang med egne resultater fra Norge.
Kristine Bolstad, Partner og leder av Digital Enterprise i KPMG Norge
Geir Alexander Talseth, Direktør og fagansvarlig i Digital Enterprise i KPMG Norge 

― Få fart i transformasjonen med ny digital plattform
Virksomheter må være smidigere, mer samarbeidsvillige og imøtekomme virksomhetens forventninger på en dynamisk måte for å kunne oppnå moderne leveranser. Det er utfordrende å omstille evner, mennesker, arkitekturer og arbeidsmåter for å muliggjøre leveranser av nye produkter og tjenester over et bredt spekter av hastigheter og skalaer. En tilnærming for å drive frem denne endringen er ved å utnytte postmoderne digitale plattformer.

Geir Arve Vika, IT-direktør i Lyse, gir oss innblikk i hvordan Lyse er blitt en fremtidsrettet digital virksomhet.

― Hvordan endres IT-lederes rolle med økt innflytelse på virksomhetens strategiske retning? 
Når skillelinjene mellom forretning og teknologi viskes ut, får teknologi større plass på alle områder i virksomheten. IT-ledere er i økende grad med på å forme virksomhetens strategiske retning  samtidig som rollens innhold endrer seg. 

Audhild Randa vil gi noen konkrete eksempler fra prosjektet og endringer i Circle K Europe hvor hun er Vice President IT Europe.

― Paneldebatt


Praktisk informasjon
Frokost og registrering fra kl. 08.30.

Videooverføring
Seminaret blir videooverført til utvalgte KPMG-kontorer i Norge. Du velger din lokasjon ved påmelding.
- Bodø (Jernbaneveien 85)
- Kristiansand (Markens gate 30)
- Stavanger (Forusparken 2)
- Tromsø (Stakkevollveien 41)
- Vestfold (Nordre Fokserød 14 Sandefjord)

Har du spørsmål om arrangementet? Kontakt kurs@kpmg.noOslo, KPMG Huset
22.11.2019, kl. 09:00
- 11:30
Antall dager
0 days

Gratis