Kontantstøtte til næringslivet

Del 3 av regjeringens krisepakke for næringslivet presenteres fredag 3. april. Vi gjennomgår innholdet og kriteriene for støtte i webinar mandag 6. april klokken 9. 

Bedrifter med betydelig inntektstap som følge av COVID-19-utbruddet kan motta statlig støtte. KPMG Law Advokatfirma gjennomgår kriteriene for «krisepakke del 3» i webinar mandag 6. april. 

Regjeringen har annonsert at staten vil dekke en andel av faste kostnader for bedrifter som har betydelig inntektstap som følge av koronavirusutbruddet. Regjeringens forslag, herunder hvilke kriterier som må oppfylles for å kunne søke støtte, blir kunngjort på fredag 3. april. Hovedlinjene i forslaget er allerede kjent, og KPMG tar deg gjennom detaljene med praktiske eksempler. 

Har du spørsmål som du ønsker at vi tar opp under webinaret? Send gjerne inn dine spørsmål i forkant til: Ørjan Ravna Rørmoen, orjan.ravna.rormoen@kpmg.no. Alle spørsmål vil bli anonymisert.

Det er også mulighet for å stille spørsmål underveis via samme e-postadresse.


Du vil få en mail med en lenke 10 minutter før webinaret starter. Du trenger ikke å installere noe for å delta – bare trykk på lenken du får tilsendt.