Ny kompenasasjonsordning for næringslivet

Rett før jul ble det vedtatt en ny kompensasjonsordning for næringslivet. Den nye ordningen gir kompensasjon til næringsdrivende som opplever omsetningsfall på grunn av virusutbruddet i perioden september 2020 til februar 2021. Søknadsportalen åpner først 18. januar, men før søknad kan sendes inn må søknaden være bekreftet av revisor eller autorisert regnskapsfører. Kompensasjonen dekker en andel av de faste uunngåelige kostnader som har oppstått i perioden.   

I dette webinaret redegjør vi for de nye reglene, vår erfaring fra tidligere ordning, og hva som er viktig å tenke på i forbindelse med søknaden. Det vil bli muligheter for å stille spørsmål underveis.

KPMGs kompensjonskalkulator: beregn støtte for ditt foretak: https://home.kpmg/no/nb/home/nyheter-og-innsikt/2020/11/kompensasjonskalkulator.html

Praktisk informasjon 
Webinaret vil foregå på Zoom og vi vil sende en link til påmeldte deltakere dagen før arrangementet. Det er mulig å følge webinaret via PC, mobil eller nettbrett. For en optimal deltakeropplevelse anbefaler vi deg å laste ned Zoom til din PC eller mobile enhet.

Har du spørsmål? Kontakt event@kpmg.no