SPSS og Tableau

KPMG inviterer den 4. mars til webinar om IBM SPSS Statistics og visualiseringsverktøyet Tableau. 
 
Vår SPSS- og Tableau-konsulent Sondre Skotte vil i dette webinaret gå gjennom hvordan SPSS Statistics og Tableau kan benyttes sammen. Først vil vi gjennomføre analyser i SPSS Statistics, og deretter vil resultatene integreres inn mot Tableau.
 
SPSS er en programvarepakke som benyttes for statiske beregninger og analyser. Programvarepakken støtter også datahåndteringer og dokumentasjon. For å visualisere resultatene fra SPSS kan Tableau benyttes. Tableau er et markedsledende visualiseringsverktøy som hjelper brukere med å se og forstå data på en enkel måte.

Velkommen!

Om Sondre:
Sondre Skotte jobber som Business Intelligence konsulent i KPMG Lighthouse. Han startet som datalærer i SPSS Statistics på NTNU under studietiden, deretter jobbet han som produktsjef for Intelytics (tidligere SPSS Norge) og har for øyeblikket et bredt ansvar for SPSS hos KPMG. I tillegg til sertifisering kan han derfor også vise til lang erfaring med SPSS Statistics. Innen SPSS Statistics utfører han konsulentoppdrag og teknisk support, samt driver opplæring gjennom kurs, webinar og foredrag.
Sondre er også sertifisert Tableau Desktop Certified Associate, og har utført flere eksterne Tableau-prosjekter siden 2018 da han først tok i bruk programvaren.


Praktisk informasjon
Webinaret vil foregå på Zoom og vi vil sende en link til påmeldte deltakere dagen før arrangementet. Det er mulig å følge webinaret via PC, mobil eller nettbrett. For en optimal deltakeropplevelse anbefaler vi deg å laste ned Zoom til din PC eller mobile enhet.

Har du spørsmål? Kontakt event@kpmg.no