Er du klar for ESMA ESEF-rapportering?

Hvis selskapet ditt er notert med aksjer eller gjeld på Oslo Børs eller Euronext, er du forpliktet til å utarbeide 2021 årsrapporten ved bruk av et felles elektronisk format - ESEF (European Single Electronic Format). I løpet av 45 minutter vil vi kunne gi deg viktig informasjon om mandatet, inkludert sentrale hensyn for valg av implementeringsmetode. I tillegg vil systemleverandøren Certent presentere en enhetlig løsning som kan digitalisere og transformere rapporteringsprosessen din fra A til Å.

På agendaen:

- Hva mandatet er og hva du trenger å gjøre
- Viktige forberedelser og hensyn
- Hvordan gjøre dette om til en mulighet for å forenkle og forbedre rapporteringen
- Hvordan planlegge og gjennomføre dette på en god måte
- Hva kan KPMG bidra med i denne prosessen
- Presentasjon av en løsning for ESEF rapportering, samt erfaringer fra selskaper som allerede har implementert mandatet 

Du møter: 

Sher Malhi
Leder Smart Digital Finance, KPMG AS

Sher er direktør i KPMGs Accounting Advisory Services og er leder av Smart Digital Finance-initiativet i samarbeid med KPMGs globale kontorer.
Sher har jobbet i KPMG over et tiår med flere europeiske kontorer hvor hans kunder har inkludert multinasjonale selskaper innen blant annet energi, finansielle tjenester og informasjonsteknologi. Kjernekompetanse inkluderer blant annet IFRS, finansiell rapportering og kompleks prosesskartlegging.
Sher er en regnskapsfører og har en mastergrad i analyse, design og styring av informasjonssystemer fra London School of Economics (LSE).


Inge André Kristiansen
Senior Manager, Virksomhetsstyring, KPMG Lighthouse, 

Inge André har jobbet over 13 år med Performance Management-systemer som omfavner prosessene: Finansiell Planlegging, Finansiell konsolidering og rapportering i tillegg til Disclosure Management. Han har lang erfaring med å implementere løsninger for finansiell planlegging og rapportering for private og offentlige kunder.
Kjernekompetanse inkluderer prosessforbedring og optimalisering fra et systemperspektiv. 
Inge Andre er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI.

Oliver Fieldsend
Sales Director, EMEA, Certent

Oliver begynte i Certent i 2018, og har jobbet med Disclosure Management siden 2008. Han har over 10 års erfaring innen Enterprise Performance Management og Disclosure Management. Han var en del av det opprinnelige Clarity Systems-teamet, som rullet inn i IBM etter oppkjøpet for å bli IBM Cognos Disclosure Management (nå Certent Disclosure Management), som var banebrytende innen "narrative" rapportering.

Praktisk informasjon

Alle foredragsholdere vil snakke engelsk. 

Webinaret foregår på Zoom og vi vil sende en link til påmeldte deltakere dagen før arrangementet. Det er mulig å følge webinaret via PC, mobil eller nettbrett. For en optimal deltakeropplevelse anbefaler vi deg å laste ned Zoom til din PC eller mobile enhet.
 
Har du spørsmål? Kontakt event@kpmg.no