Euronext Growth

KPMG og Norne Securities inviterer til webinar om handelsplassen Euronext Growth hvor vi skal dele erfaringer med notering og kravene som stilles til selskap som planlegger eller ønsker å notere seg på Euronext Growth. I tillegg vil Bergen Carbon Solutions dele sine praktiske erfaringer etter at de noterte seg i april. 

Velkommen!


Agenda

- Euronext Growth og fremtiden for Oslo Børs som markedsplass 
Petter Slyngstadli, Analysesjef, Norne Securities AS

- Euronext Growth og opptaksprosessen 
Svein Erik Strand Tønnesen, Corporate Finance, Norne Securities AS

Norne Securities gir en oversikt over opptaksprosessen inkludert praktiske forberedelser, hvordan man sikrer en vellykket notering og hva Oslo Børs er opptatt av ved en notering

- Opptaksregler og løpende forpliktelser
Knut Olav Karlsen, Partner, KPMG AS 

KPMG vil gjennomgå de løpende forpliktelsene på Euronext Growth med fokus på krav til gjennomføring av due diligence, løpende rapportering og krav til økonomifunksjonen. De vil dele råd om blant annet organisering av økonomifunksjonen basert på erfaring så langt med notering av selskap på Euronext Growth.

- Erfaring med notering på Euronext Growth
Kåre Voldsund, CFO Bergen Carbon Solutions AS

Notering på Euronext Growth kan være arbeidskrevende. Bergen Carbon Solutions som blir notert 19. april 2021 deler noen praktiske erfaringer rundt prosessen fra idé til faktisk notering.

_____________

Praktisk informasjon
Webinaret vil foregå på Zoom og vi vil sende en link til påmeldte deltakere dagen før arrangementet. Det er mulig å følge webinaret via PC, mobil eller nettbrett. For en optimal deltakeropplevelse anbefaler vi deg å laste ned Zoom til din PC eller mobile enhet.

Arrangementet er gratis.

Har du spørsmål? Kontakt event@kpmg.no