Fremtidens leder er grønn

 
KPMG inviterer til webinar hvor vi fokuserer på topplederen som endringsagent for bærekraftig omstilling. Kia Klavenes, leder av strategi i KPMG Pure Sustainability, vil fortelle om åtte sentrale egenskaper som bør være på plass for å lykkes. I tillegg har vi invitert Jernia-direktør Espen Karlsen til å fortelle om sine erfaringer fra Jernia sin bærekraftsreise.
 
Jernia har som målsetting å halvere klimagassutslippene innen 2030. Derfor jobber de med å tilby flere sirkulære løsninger. Det handler om å selge kvalitetsprodukter som varer lenger, tilby reservedeler til grillen slik at kunden velger å reparere fremfor å kjøpe nytt, samt utvide tjenestene for leie av verktøy og husholdningsmaskiner som kunden kun benytter en sjelden gang.  
 
Men hvordan tilrettelegger Karlsen for at «Jernianere» blir en del av bærekraftsreisen? Og har hans engasjement klart å smitte over på egne medarbeidere? 
 
Etter mange år med underskudd, forbedret Jernia-kjeden resultatet med rundt 130 millioner i 2020. Hvilken betydning har bærekraft hatt i forbindelse med snuoperasjonen i Jernia? Hva er suksessfaktorene Jernia har klart å lykkes med på sin bærekraftreise – og hvilke tips og råd vil han gi til andre norske toppledere? 

Velkommen til webinar!

Du møter:

Kia Luise Klavenes
 
Director & Head of Strategy, KPMG Pure Sustainability  
Kia har lang erfaring fra å jobbe med toppledere i norske og nordiske selskaper. Hun mener at fremtidens toppleder må beherske 8 sentrale egenskaper for å lykkes med bærekraftarbeidet.

Espen Karlsen  
Direktør i Jernia    
Espen Karlsen er brennende opptatt av klima, miljø og bærekraft og er titt og ofte i media hvor han uttrykker sitt engasjement for å «ta opp kampen mot bruk- og kast-samfunnet». 

Praktisk informasjon
Webinaret foregår på Zoom og vi vil sende en link til påmeldte deltakere dagen før arrangementet. Det er mulig å følge webinaret via PC, mobil ellernettbrett. For en optimal deltakeropplevelse anbefaler vi deg å laste ned Zoom til din PC eller mobile enhet.  

Link til webinar: https://kpmg-no.zoom.us/j/84002637572

Spørsmål?
Kontakt: event@kpmg.no