Økt digital endringstakt i offentlig sektor

Toppledere i Norge hevder at virksomhetene har blitt mer effektive og har tatt et digitalt kvantesprang gjennom pandemien. NAV-direktør Hans Christian Holte lar oss ta en titt bak gardinene til NAV i en uformell kaffeprat sammen med Rune Skjelvan, Hans Christian Pretorius og Ane Stray-Pedersen i KPMG Advisory.  Vi håper du vil ta en kopp kaffe med oss.

Gjør sinnet skarpt og len deg tilbake når vi går igjennom følgende temapunkter:

Brukerfokus
Hvordan digital utvikling kan bidra til å øke tilliten til det offentlige. 
Hva vil det si at det offentlige må ha mer brukerfokus? Og hvorfor er åpenhet og deling av data et av de viktige målene? 

Trusselbildet
Norske myndigheter beskriver et komplekst trusselbilde der stadig flere trusler er rettet mot grunnleggende nasjonale interesser som foregår i det digitale rom. Samtidig er den teknologiske utviklingen preget av innovasjon og rask endringstakt. Hvordan skal virksomheter håndtere denne nye type sårbarhet? 

Vi ser at endringstakten kan beskrives som et kappløp mellom utvikling av ny teknologi og evnen til å oppdage og forebygge uønsket bruk av den samme teknologien. Hvordan kan man vinne dette kappløpet?

Kampen om talentene
Mange offentlige virksomheter opplever et digitalt kompetansegap og taper ofte kampen om talentene. Stemmer det at personlige egenskaper blir viktigere enn utdanning for å skape innovasjon og utvikling i fremtiden?

I samtalene vil vi også dele erfaringer rundt hva virksomhetene gjør nå, som feks "alle skal tilbake til den nye Normalen".  Finnes det en ny normal? 

Hjertelig velkommen til en uformell morgenprat!


Praktisk informasjon
Webinaret vil foregå på Zoom og vi vil sende en link til påmeldte deltakere dagen før arrangementet. Det er mulig å følge webinaret via PC, mobil eller nettbrett. For en optimal deltakeropplevelse anbefaler vi deg å laste ned Zoom til din PC eller mobile enhet.

Har du spørsmål? Kontakt event@kpmg.no