Slik jobber topplederne i «versting»-bransjen med bærekraft

 Link til webinar: https://kpmg-no.zoom.us/j/88178755007 

KPMG inviterer til lunsjprat med toppledere som har tatt bærekraft fra preik til praksis. 

Stine Lise Hattestad Bratsberg leder KPMG Pure Sustainability. I lunsjpraten møter hun Mathis Grimstad fra Stor-Oslo Eiendom — og vi får høre deres erfaringer fra toppledernes arbeid med å gjøre bærekraft forretningsnært og lønnsomt. 

“Verstingbransje” i endring
Bygg og eiendom kalles ofte 40 prosent-næringen, fordi bygg bruker hele 40 prosent av energien i samfunnet og 40 prosent av materialressursene. Globalt står næringen også bak hele 40 prosent av de totale klimagassutslippene. 

I webinaret vil Stine Lise og Mathis forklare hvordan man går frem for å operasjonalisere bærekraft i en av de mest forurensende bransjene i verden, og hvilke forutsetninger som må på plass for å sikre at bærekraft blir levende og lønnsomt for bedriften. Kort og godt forklare hvorfor bærekraft og økonomi er to sider av samme mynt.

Velkommen til webinar!


Du møter:

Stine Lise Hattestad Bratsberg
  
Partner, KPMG
Stine Lise har lang erfaring fra å jobbe med toppledere i norske og nordiske selskaper. Stine Lises mantra er at fremtidens toppleder må gjøre bærekraft levende og lønnsomt.

Mathis Grimstad
Administrerende Direktør i Stor Oslo Eiendom
Mathis er sterkt engasjert i arbeidet med å gjøre bygg – og eiendomssektoren mer bærekraftig og mener at; «om du ønsker å få ned klimagassutslippene og bidra i det grønne skiftet, er det bygg- og eiendomssektoren du bør jobbe i». 


Praktisk informasjon
Webinaret foregår på Zoom og vi vil sende en link til påmeldte deltakere dagen før arrangementet. Det er mulig å følge webinaret via PC, mobil eller nettbrett. For en optimal deltakeropplevelse anbefaler vi deg å laste ned Zoom til din PC eller mobile enhet.  

Har du spørsmål? Kontakt event@kpmg.no