IFRS Update Q3

Link til webinar:      https://kpmg-no.zoom.us/j/84736586894

Velkommen til IFRS Update Q3 hvor vi skal ta en titt på nyhetene fra siste kvartal. I tillegg vil vi dele erfaringer og krav til utstederne i forbindelse med notering på Euronext Growth.

På agendaen:

- IFRIC og de siste problemstillingene som er blitt behandlet der
- IASBs prosjektstatus
- Tilsynsmyndighetenes brev og rapporter
- Euronext Growth – et tilbakeblikk siste 12 måneder på opptakskravene og Børsens praksis

Du møter:

Randi Fagervik
Director, KPMG AS
Randi leder faggruppen Capital Markets, IPOs and Transactions. Hennes hovedkompetanser er innenfor kapitalmarkeder, finansiering (egenkapital og lån), børs, M&A og strategi, som hun har arbeidet med siden 1998.

Åse K. Tandberg
Director, KPMG AS
Åse leder fagområdet IFRS-rådgivning og rapportering i Accounting Advisory Services. Hun har over 20 års erfaring fra regnskap (IFRS og NGAAP) og transaksjonsrådgivning.

Paul Larsen
Partner, KPMG AS
Paul er fagansvarlig for regnskap og rapportering i KPMG Norge. Erfaring fra transaksjonsrådgivning innbefatter blant annet due diligence, børsnoteringer, fusjoner og fisjoner.

Serge Fjærvoll
Partner, KPMG AS
Serge har betydelig praktisk og teoretisk erfaring med rapportering og regnskap, spesielt IFRS. Serge jobber nå i KPMGs fagavdeling og med regnskapsrådgivning, deriblant med problemstillinger knyttet til børsnoteringer.

Praktisk informasjon
Webinaret vil foregå på Zoom og vi vil sende en link til påmeldte deltakere dagen før arrangementet. Det er mulig å følge webinaret via PC, mobil eller nettbrett. Du kan se webinaret via din nettleser eller ved å laste ned Zoom til din PC eller mobile enhet

Har du spørsmål? Kontakt: event@kpmg.no