Lynrask oppdatering: EU taksonomien

KPMG oppdaterer om den siste utviklingen innen EU taksonomien  

Leder for bærekraftig finans i KPMG, Matthew Smith, gir deg en lynrask oppdatering på den siste utviklingen innen EU taksonomien. Webinaret vil fokusere spesifikt på det første utkastet til miljømålene 3-6 og hvilke konsekvenser dette har for bedrifter i en rekke norske næringer. 
 

Velkommen til 20 lynraske og innholdsrike minutter!

Du møter:

Matthew Smith
Director & Head of Sustainable Finance, KPMG Pure Sustainability  
Matthew har jobbet med bærekraftige investeringer i over 15 år, både som ESG-analytiker og som leder for bærekraftige investeringer i Storebrand Asset Management. Siden 2015 har han også vært styremedlem i NORSIF (Norske forum for ansvarlige investeringer). Han har lang erfaring med å integrere ESG i fondsforvaltning og i å jobbe med å utvikle ESG-arbeidet i porteføljeselskaper. Matthew har siden 2020 ledet KPMGs satsing på Sustainable Finance og har god oversikt på hvordan EU sin Sustainable Finance Action Plan vil treffe norske finansselskaper.

Praktisk informasjon
Webinaret foregår på Zoom og vi vil sende en link til påmeldte deltakere dagen før arrangementet. Det er mulig å følge webinaret via PC, mobil eller nettbrett. Du kan bruke din nettleser eller laste ned Zoom til din PC eller mobile enhet.