Topp 10 start-ups innen innkjøp

Teknologien utvikler seg ekstremt raskt, og innovative start-ups innen innkjøp streber etter å utnytte muligheter til å levere nye, effektive og brukervennlige funksjonaliteter.

Selv om ikke alle løsningene vil havne på «må-ha»-listen din, vil man få en bedre forståelse av hva som er mulig og hvor man ønsker å posisjonere seg – dette er verdifull innsikt for å utvikle sitt eget digitale veikart for innkjøp.

Hva du kan forvente: 

• KPMGs topp 10 start-ups innen innkjøp i 2022
•Innsikt i deres unike salgspunkter (USP) – hvor trykker skoen og hvor ambisiøse er de i sin tilnærming
• Et innblikk i teknologien bak løsningene – hvordan gjør de det

Du møter:

Sindre Talleraas Holen, Visma
Sindre er Head of Mergers and Acquisitions i Visma. Han er ansvarlig for koordingering av alle M&A relaterte prosesser for hele Visma konsernet – på tvers av alle divisjoner og landegrenser. Han har vært involvert i mer enn 150 oppkjøp i 10 land. 

Sigbjørn Nome, Ignite Procurement
Sigbjørn er grunnlegger, daglig leder og produktansvarlig i Ignite Procurement. Selskapet ble etablert i 2017, og har i dag over 40 ansatte og har blitt godt kjent innenfor innkjøpsmiljøet

Jonas Sønsteby, KPMG AS
Jonas er partner Operations for KPMG Oslo, og er tjenesteansvarlig innenfor strategisk innkjøp. Han har over 11 års erfaring, og har bred erfaring i å lede og gjennomføre større transformasjonsprosjekter innen ulike sektorer og bransjer.

Spørsmål? Kontakt event@kpmg.no