Ny MVA-melding fra 2022

Den nye MVA-meldingen fra 2022 baseres på standard SAF-T koder og vil være mulig å levere direkte i regnskapssystemet. På dette webinaret vil vi gå igjennom hvordan MVA-meldingen skal leveres, herunder hvilke nye opplysninger som skal med i meldingen. 

Den nye meldingen baseres på standard SAF-T koder som består av til sammen 25 koder - noe som viser at detaljnivået på rapporteringen øker omfattende sammenlignet med MVA-meldingene for  2021. Vi går grundig gjennom nye opplysninger som skal med i meldingen og kodene som skal brukes.

Hvem passer webinaret for?
Alle som er involvert i økonomi og regnskap, regnskapsførere, revisorer og jurister. 

Velkommen!

Du møter:

Jardar Aavik Skarprud
Advokat, KPMG Law Advokatfirma AS
Jardar vil gjennomgå nytt i den nye MVA-meldingen og særlig fokusere alle nye opplysninger som skal med i meldingen. Han har mange års erfaring med å bistå kunder med alt fra rådgivning til compliance innen nasjonal og internasjonal avgift.

Kjerstin Ongre
Advokat, KPMG Law Advokatfirma AS
Kjerstin vil bl.a. se nærmere på den delen av MVA-meldingene knyttet innførsel og utførsel. Hun har over mange år bistått nasjonale og internasjonale kunder med salgs- og kjøpstransaksjoner, herunder hvilke avgiftsmessige utfordringer dette kan gi.

Praktisk informasjon
En link til webinaret vil bli sendt ut til alle påmeldte dagen før det starter.

Har du spørsmål? Kontakt event@kpmg.no