Low-code applikasjonsutviklingsplattform for Digital Transformasjon

For at selskaper raskt og smidig skal kunne tilpasse seg nye eller endrede behov på en smidig måte er low-code applikasjonsutviklingsplattformer et verktøy som muliggjør en effektiv digital transformasjon. 

Low-code er et samlebegrep for visuelle verktøy som gjør det mulig å utvikle, drifte og vedlikeholde tjenester, prosesser og applikasjoner uten behov for tradisjonell koding. Dermed kan ikke-programmerere raskt utvikle nye applikasjoner som støtter opp under selskapers forretningsprosesser ved bruk av forhåndsdefinerte byggeklosser.

En slik plattform gjør det enkelt å knytte sammen prosesser på tvers av ulike applikasjoner og samle informasjon slik at den blir tilgjengelig for riktig brukergruppe. Gjennom redusert behov for programmerings-kompetanse kan løsninger konfigureres på en alltid oppdatert plattform, som ivaretar sikkerhet og robusthet. Dette reduserer tekniske hindringer, og fokus kan rettes mot problemløsning. 

På programmet:

Hvordan low-code kan effektivisere og transformere selskap
Vi forklarer hvordan low-code knytter IT og forretning sammen og muliggjør smidig og effektiv transformasjon med arbeidsprosesser på tvers av applikasjonslandskapet.
Theodor Kvæven Halvorsen, Head of low-code App Development, KPMG AS

Hvorfor KPMG mener at ServiceNow er en sterk plattform for digital transformasjon

Johan Erling Lange Malmanger, KPMG Service Now Core team '

Q&A
Still spørsmål til panelet. ServiceNow vil også dele deres syn på trender og strategien fremover.  


Du møter:

Stine Sandvik
ServiceNow, Solution Sales Manager Creator Workflow
Stine har lang fartstid innenfor enterprise software og er nordisk salgsspesialist i ServiceNow med ansvar for ServiceNow App Engine og Automation Engine.

Theodor Kvæven Halvorsen 
KPMG Lighthouse, Head of low-code App Development
Theodor har betydelig erfaring med automasjon og prosessforbedring gjennom smart bruk av teknologi. Han har erfaring med flere ulike low-code verktøy for prosesstransformasjon. Theodor sin erfaring spenner fra rådgivning og kartlegging av eksisterende arbeidsprosesser til design, implementering og utvikling av nye prosesser og løsninger for å sikre en effektiv håndtering av informasjon, data og mennesker.

Johan Erling Lange Malmanger
KPMG Service Now Core team – ServiceNow ekspert  
Johan er en erfaren rådgiver og blant ytterst få som kan skilte med den eksklusive tittelen Certified Master Architect —  den høyeste sertifiseringen som tilbys i ServiceNow-sammenheng. Han har erfaring med å innføre og benytte ServiceNow plattformen for å transformere og effektivisere en rekke selskaper arbeider på.

Henrik Hjelseth Hansen
Head of Digital Process Automation, KPMG Lighthouse  
Henrik leder kapabilitetene innenfor Digital Process Automation & Low-code i KPMGS avdeling for Digital Transformasjon. Han er en teknisk profil med ti års erfaring fra automasjon og digital prosessforbedring gjennom bruk av ulike low-code plattformer. Henrik vil være webinarets moderator.

Praktisk informasjon
Link til webinaret blir sendt til alle påmeldte deltakere dagen før arrangementet.
Har du spørsmål? Kontakt event@kpmg.no