LederAgenda: Innovasjonskultur

I Lederundersøkelsen 2018 hadde vi gleden av å snakke med 27 fremtredende, norske næringslivsledere om hvordan teknologiskiftet påvirker de og hvilke ledelsesutfordringer det bringer med seg. I en serie frokostseminarer setter vi et utvalg av disse temaene på agendaen og lar noen av de lederne vi snakket med selv utdype.  

I en tid hvor digitalisering og evnen til transformasjon av forretningsmodell kan bety et være eller ikke-være for virksomheten, blir det avgjørende å skape en innovasjonskultur. En kultur hvor nye ideer får anledning til å vokse frem, utvikles, igangsettes og implementeres - samtidig som daglig drift og lønnsomhet ivaretas. Hva er viktige suksesskriterier for å skape nødvendig innovasjon og fornyelse og hva kreves av ledelsen og de ansatte?
 

Odd Arild Grefstad
, Group CEO i Storebrand og Geir Inge Stokke, CEO i Coop forteller om hvordan de jobber for å skape en innovasjonskultur som et konkurransefortrinn i sine organisasjoner.
 

I tillegg vil Maria Lundberg i KPMG snakke om hvordan du lykkes med innovasjonsledelseÅ lykkes med innovasjonsledelse handler om tydelig retning og rammer knyttet opp til virksomhetens strategiske mål. Maria gir deg en praktisk sjekkliste for hva du som leder kan gjøre.

Praktisk informasjon
Frokost og registrering fra kl. 08.00.

Videooverføring

Seminaret overføres til utvalgte KPMG-kontorer i Norge. Du velger din lokasjon ved påmelding.

- Bodø
- Molde
- Sandefjord
- Stavanger
- Trondheim

Velkommen!