Microsoft Ignite

KPMG inviterer til en oppdatering fra årets Microsoft Ignite! Denne morgenen skal vi vise deg de hotteste nyhetene fra Microsoft, så mange demoer som vi bare rekker, og gode eksempler på hvordan du kan benytte teknologien i din bedrift.

Program


Modern Workplace

Carine Blyverket, Manager, KPMG
Carine er Manager i KPMG Digital. Hun har flere års erfaring innenfor strategisk digital rådgiving. Hennes spesialkompetanse er analyse og kartlegging av forretningsprosesser, samt rådgiving av fremtidsrettete digitale investeringer være seg skytjenester eller hybride løsninger.   

Business Applications
Fridtjof Brodtkorb, Manager, KPMG
Fridtjof har over 19 års erfaring fra forskjellige større norske og internasjonale IT-leverandører, og har høy kompetanse innen anskaffelse og implementering av CRM-prosjekter med tilhørende løsninger.  

Pause  

Data & AI

Jo Sigurd Pedersen, Director, KPMG
Jo Sigurd er leder av Data & Analytics (D&A) i KPMG Norge. Han har jobbet 11 år i KPMG innen IT-rådgivning og revisjon. Jo har omfattende teknisk og forretningsmessig kunnskap fra å balansere rådgivnings- og revisjonsoppdrag med de største selskapene i Norge.    
Applications & Infrastructure
Valéry Buzungu, Senior Manager, KPMG
Valéry Buzungu begynte i KPMG Advisory i 2013, og er en del av fagfeltet Digital Capability. Hans hovedfokus dekker funksjonell, IT- og løsningsarkitektur, prosjekt- og testledelse og deltar i teknologiutvikling i offentlig og privat sektor.
 

Målgruppe

Beslutningstakere, IT-ledere og generelt alle som er interessert i skyteknologi og de muligheter det gir.

 
Praktisk informasjon

Frokost og registrering fra kl. 08.30.