LederAgenda: Sikker digitalisering

I forbindelse med Lederundersøkelsen 2018 har vi hatt gleden av å ha samtaler med 27 fremtredende, norske næringslivsledere om hvordan teknologiskiftet påvirker de og hvilke ledelsesutfordringer det bringer med seg. I en serie frokostseminarer setter vi et utvalg av disse temaene på agendaen og lar noen av de lederne vi snakket med selv utdype.

Det er i dag teknologi i alle deler av en virksomhet og med økt digitalisering skapes mer sårbarhet. Stadig flere innser at cybersikkerhet kan utgjøre en formidabel risiko for hele selskapet, dets omdømme, lønnsomhet og virke og at risikoen må håndteres på samme måte som andre forretningsmessige risikoområder. Det å bygge og utvikle en sterk sikkerhetskultur internt blir en hovedoppgave for alle ledere.  

Berit Svendsen,
tidligere administrerende direktør i Telenor Norge og Skandinavia og påtroppende sjef for Vipps' utenlandssatsing kommer for å fortelle om hva som kjennetegner en god sikkerhetskultur og hennes erfaringer om hvordan man som leder får den til å sitte i ryggmargen på alle ansatte.
 

Jack Fisher Eriksen,
leder av Næringslivets sikkerhetsråd presenterer Mørketallsundersøkelsen 2018. Hva slags cyberkriminalitet blir norske bedrifter utsatt for? Hvordan kan virksomheten jobbe forebyggende og hva gjør man når en hendelse oppstår?
 

Hans Christian Pretorius,
tidligere avdelingsdirektør for cybersikkerhet i Nasjonal sikkerhetsmyndighet, nå rådgiver i KPMGs avdeling for cybersikkerhet (fra november), vil gi råd om hvordan man bør tenke sikker digitalisering i alle deler av en virksomhets verdikjede.


Praktisk informasjon
Frokost og registrering fra kl. 08.00.

Videooverføring
Seminaret overføres til utvalgte KPMG-kontorer i Norge. Du velger din lokasjon ved påmelding.
- Bergen
- Bodø
- Hamar
- Molde
- Stavanger
- Trondheim
- Tromsø

Har du spørsmål? Vennligst kontakt oss på kurs@kpmg.no

Velkommen!